Om oss


Solstrand Terrasse AS ble etablert i 2003 da eiendommen ble kjøpt av Marker kommune. Formålet med kjøpet var, og er, å drive overnattings- og bespisningssted for private og profesjonelle brukere.

Etter overtakelsen ble eiendommen oppgradert, og vi har nå pusset opp en del inne. Blant annet har vi fått «nye» spisesaler, og 3 nye toaletter i 1. etasje. Eiendommen eies av 5 brødre Klund, alle bosatt i nærområdet.

Beliggende helt ned mot Øymarksjøen og Haldensvassdraget med sjø og skog rundt, tilbyr Solstrand Terrasse et hyggelig opphold i unike og naturskjønne omgivelser både. Nærmeste tettsted er Ørje i Indre Østfold, og riksgrensen mot Sverige er kun 6-7 minutters biltur unna.

Overnattingsdelen består av 68 sengeplasser fordelt på 32 rom i ulike prisklasser, fra enkelt- og dobbeltrom med eget bad/toalett til 5-mannsrom som deler bad/toalett. Se priser for mer informasjon.

I nærområdet finnes det tilbud som vil komplettere oppholdet på Solstrand Terrasse, fra kanal-/slusetur med gamle dampbåter, via det unike kanalmuseet til opphold i lavvo eller grotter. Vi koordinerer gjerne slike tilleggsaktiviteter for våre gjester.

Under innspillingen i 2007 av TV reality-serien FARMEN på den unike Bøensætre bodde hele TV2’s filmteam hos oss. De må ha trives godt, for da den største tyske TV-kanalen valgte å gjøre en tilsvarende innspilling året etter, valgte de også Solstrand Terrasse og Bøensætre. Vi har også bl.a huset sprintlandslaget i langrenn, med vår sambygding verdensmester Ola Vigen Hattestad i spissen og som kjentmann.

Innspilling av Stubbefolket her i regionen, og filmteamet med skuespillere bodde her under innspillingen.  Etter dette  var det  innspilling av Gråtass som cruet også bodde hos oss.

Vi bestreber oss på å skape en hjemmelig, intim og hyggelig atmosfære for våre gjester, og å gjøre våre gjesters opphold hos oss så givende som mulig. Vi mener selv at hvis du kommer hit enten som spisegjest, overnattingsgjest, kurs-/konferansearrangør eller som del av et selskap, er Solstrand Terrasse et godt valg!